‘Geef je juf of meester een bloem of plant!’

  De stichting ‘Een tien voor de juf ’ heeft de afgelopen maand op diverse bloemistenevents promotie gemaakt voor bloemen en planten. Op de dag van de leraar, donderdag 5 oktober, stimuleert de stichting ouders en kinderen stil te staan bij het werk van leerkrachten en hun waardering te tonen door het geven van bloemen of planten.

   ‘Een 10 voor de juf’ stimuleert ouders en kinderen meer bloemen en planten te kiezen om je waardering voor deze belangrijke beroepsgroep te tonen. ‘Bloemen en planten zijn immers hét ideale middel je gevoel uit te drukken’, aldus de stichting. Ondersteund door media-partners Coloured by Gerbera en Productgroep Outdoor inspireren enthousiaste kleurrijke beelden de doelgroep. Ook Stimuflori, Altijd Kalanchoë, Decorum Company en van der Voort Potplanten steunen de campagne.

  Gratis promobags

  Om de campagne kleur te geven, is er vrolijk promotiemateriaal, zoals boeketkaartjes en steeketiketten, beschikbaar. Maar ook zwaaivlaggetjes met het ‘Een 10 voor de juf’-logo. Bloemisten en tuincentra kunnen dit materiaal in kant-en-klare cadeautjes verwerken die kinderen op of rond 5 oktober, de Dag van de Leraar, aan hun juf of meester kunnen geven. De hele maand september heeft ‘Een 10 voor de juf’ gratis promobags met promotiemateriaal uitgedeeld op bloemistenevents. Ook zijn deze inkoopcentra door heel Nederland.

  Bron en foto: Stichting Een 10 voor de juf

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties