Bloem en Blad ‘Inspiration Zone’ op de IFTF 2018

  ‘Inspiration Zone’ op de IFTF 2018

  0

  Op de IFTF komt een ‘Inspiration Zone’ waar bloemisten inspiratie kunnen opdoen in vier uitgewerkte stijlen van interieurs met bijpassende bloemen en planten. De IFTF vindt begin november plaats in Vijfhuizen.

  Bloemisten en andere bezoekers die in november 2017 de IFTF bezochten, konden in het concept World of Flowers een aantal uitgewerkte stijlen bekijken: woonruimtes in combinatie met bloemen en planten. Dit onderdeel kreeg zoveel positieve aandacht dat het terugkeert als ‘Inspiration Zone’ in de World of Flowers 2018.

  In 2017 waren vier stijlen in het thema Earth Awareness – Colors of Nature uitgewerkt: Earth (raw elements), Green (forest embrace), Fire (nature’s fury) and Future (hope & purity). Green Team Consultancy+ is de nieuwe stijlen volop aan het voorbereiden, onder meer door het bezoeken van beurzen als TrendZ en Christmasworld. Hiervoor werkt de organisatie samen met Mignon Kievit van Mettodesign. ‘Er was veel terug te vinden op Christmasworld 2018, zoals de kleurcombinaties van blauwgrijs/poeder-perzik/klei (Earth), met veel accenten van vlam-zwart en metaal, die terug te vinden is in Fire’, aldus Mignon. ‘Dus we hebben al volop inspiratie voor de Inspiration Zone in november van dit jaar.’

  Bron en foto: IFTF

  Reageer op dit artikel

  avatar