Lindy Zijpveld wint voorronde VBW Flowercup Venlo

  Lindy Zijpveld, studente aan het CitaVerde College, heeft de eerste voorronde van de VBW Flowercup in Venlo gewonnen. Zij won bovendien de prijs voor ‘aanstormend talent’.

  De eerste voorronde was op zondag 24 september bij FloraZon in Venlo. Er waren in totaal 58 deelnemers. Lindy behaalde met haar arrangement 81,33 punten en sleepte daarmee de eerste prijs in de wacht.

  De tweede tot en met zesde plaats waren voor respectievelijk Bram van Lierop (Bram Designed), Martijn Verberne (Nizza Bloembinders), Oeschi Vermeulen (Bloems), Jonas de Vestel (Meer dan bloemen/Prinsentuin) en Anita Geurts (Witveld Bloembinders Horst). Anita won daarnaast de publieksprijs.

  Finale

  De zes prijswinnaars zijn verzekerd van een plek in de finale. Die wordt op woensdag 8 november in Aalsmeer gehouden.

  De komende weken vinden nog drie voorrondes plaats: in Naaldwijk (26 september), Eelde (11 oktober) en Ede (23 oktober). De opdracht is voor alle deelnemers: maak een trendy arrangement op een zwarte steekschuim krans Oasis. Het steekschuim moet herkenbaar blijven en een meerwaarde vormen voor het arrangement.

  Behalve de eerste zes per voorronde gaan ook de zes deelnemers die overall de hoogste score behalen naar de finale op 8 november.

  Foto’s: Ron de Vries

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties