Vakbeurs Trendz gaat door met finale Bloem&Blad Talent Award

Trendz Voorjaar gaat definitief door op 6, 7 en 8 februari in Evenementenhal Gorinchem. Ook de finale van de Bloem&Blad Talent Award 2022 vindt hier plaats op maandag 7 februari.

“Wij hebben er samen met onze exposanten ontzettend veel zin in om alle retailers weer te mogen verwelkomen op de eerste inkoopbeurs van 2022 in Nederland voor de home decoration & lifestyle. Zo’n 130 exposanten staan klaar met hun nieuwste producten en collecties”, zegt Mascha de Bruin namens Trendz.

Bloem&Blad is drie dagen lang met het Bloem&Blad Plein aanwezig. Hier zijn verschillende demo’s van onder andere van Ilona Oostenveld en Luciënne van Os in samenwerking met Van der Vijver Bloemengroothandel, MEERgroothandel, Smithers-Oasis.

Talent Award

Op maandag 7 februari vindt tijdens Trendz ook de Bloem&Blad Talent Award 2022 plaats. De drie finalisten krijgen drie opdrachten, waarbij hun creativiteit en originaliteit in hun bloemstukken wordt beoordeeld. Ze gaan aan de slag met de stijltrends van 2022, geven een vintage vaas een nieuw leven en tot slot werken ze met een mysterybox. De Talent Award wordt dit jaar weer gesponsord door Van der Vijver Bloemengroothandel, MEERgroothandel, Smithers-Oasis en Chrysal.

Trendz Voorjaar is te bezoeken op zondag 6 februari van 10.00 tot 17.00 uur, maandag 7 februari van 10.00 tot 21.00 uur en dinsdag 8 februari van 10.00 tot 17.00 uur. Belangstellende kunnen zich hier gratis aanmelden. Houd onze website en sociale media in de gaten voor het volledige programma.

Finalisten Talent Award
Drie finalisten strijden maandag 7 februari om de Bloem&Blad Talent Award 2022.

Bron en foto’s: Bloem&Blad en Trendz

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties