Met BLOEI.LAB gaan mbo-studenten bloemenbranche vernieuwen

Eigenwijze studenten die om zich heen kijken en denken ‘dit kan beter, dat kan anders’ kunnen vanaf 14 januari hun creatieve en vernieuwende ideeën kwijt in het BLOEI.LAB. Dit programma is een samenwerking tussen Helicon MBO en Concept Factory, beide uit Den Bosch.

BLOEI.LAB is het excellentieprogramma van Bloem, groen en styling. De mbo-opleiding van Helicon MBO Den Bosch geeft acht studenten de kans om zich buiten het reguliere onderwijsprogramma te ontwikkelen tot ware innovators. Tot eind juni duiken de studenten in levensechte opdrachten van ondernemers. Met als belangrijkste vraag: ‘hoe moet het anders in mijn branche?’

Concept Factory

BLOEI.LAB is een samenwerking tussen Helicon MBO Den Bosch en Concept Factory. Concept Factory helpt de studenten aan de vraagstukken uit de praktijk. Ook biedt het marketingbureau de perfecte flexplek voor de jonge innovators. Concept Factory zit in De Gruyter Fabriek in ‘s-Hertogenbosch, een plek waar creatieve ondernemers en kunstenaars samen werken. En tot eind juni nu dus ook de studenten van Bloem, groen en styling.

Bron en foto’s: Helicon Den Bosch

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties