Opnieuw Wim Hazelaar Trofee op IFTF

  Ook dit jaar wordt op de IFTF in Vijfhuizen de strijd om de Wim Hazelaar Trofee gehouden. Bloemisten kunnen zich voor deze wedstrijd opgeven. De IFTF is van woensdag 8 tot en met vrijdag 10 november.

  Twaalf bloemisten uit verschillende landen gaan op woensdag en donderdag de strijd aan om de trofee, die is vernoemd naar Wim Hazelaar, Nederlands wereldkampioen uit de jaren tachtig. De deelnemers gaan aan de slag met de beschikbare producten. Een jury bepaalt op basis van zeven werkstukken wie de opvolger wordt van Karin Pasman, die vorig jaar de trofee won. De wedstrijd wordt georganiseerd in samenwerking met Green Team Consultancy+.

  Trends

  Tijdens de IFTF wordt de vierde editie van de World of Flowers georganiseerd. Dit heeft als belangrijkste doel bloemisten en bezoekers van over de hele wereld te inspireren met de laatste innovaties en trends. In het hart van de World of Flowers is de World of Trends opgenomen: een compleet nieuwe wereld van trends, inspiratie en praktische toepassingen voor de bloemist. Gedurende de beurs worden diverse workshops en trendpresentaties gegeven.
  Opgeven voor de Wim Hazelaar Trofee kan door vijf foto’s van recent werk en een korte motivatie en cv te sturen naar wimhazelaartrofee@gmail.com.

  Foto: Karin Pasman won vorig jaar voor het eerst de Wim Hazelaar Trofee
  Bron en foto: Green Team Consultancy+

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties