‘Prikkel uw klant van de toekomst’

  Fontys Hogeschool en FloraZON in Venlo organiseren op 4 april gezamenlijk een avond met als thema: prikkel uw klant van de toekomst. Met name het koopgedrag van jongeren staat in deze bijeenkomst centraal.

  FloraZON is samen met Fontys Hogeschool een onderzoek gestart naar het koopgedrag van jongeren. Kopen zij bloemen en planten? Waarom niet, of juist wel? Wanneer kopen zij deze? En wat verwachten zij eigenlijk van een bloemist?

  Op de bijeenkomst willen de organisatoren samen met sprekers, bloemisten, studenten en kwekers antwoord vinden op de vraag hoe deze doelgroep meer geld kan gaan besteden aan bloemen en planten. Gastheer Geert Maas leidt bezoekers op dynamische wijze door het programma heen. Het doel is prikkelen en inspireren, zodat iedereen boordevol ideeën naar huis gaat.

  Programma

  Om 18.30 uur is de ontvangst op FloraZON in Venlo en om 19.00 uur start het programma onder leiding van Geert Maas. Spreker zijn Lex Ebus van de Vereniging voor Groothandelaren in Bloemkwekerijproducten (VGB), Eveline Herben van de Vereniging van Bloemenveilingen in Nederland (VBN), Frank Bunte en Carla Arts van Fontys International Business School. Vervolgens presenteren studenten, kwekers en bloemisten hun ideeën en gaat Geert Maas in op de trends. Om 21.30 is de bijeenkomst afgelopen.

  Aanmelden is nodig en kan door een e-mail te sturen aan: info@florazon.nl. Meld ook het aantal personen.

  Bron en foto: FloraZON