Studenten showen ‘draagbaar bruidswerk’ op Floriade

Derdejaars studenten van de mbo-opleiding Green design (voorheen Bloem, groen & styling) maakten en showden onlangs een draagbaar bruidsarrangement op de Floriade in Almere. Ze deden dit in het kader van hun laatste integrale opdracht van de opleiding.

De studenten kregen de opdracht om een bruidsarrangement te maken dat past bij een modeontwerper. Het arrangement moest als sluitstuk bij een bruidsjurk tijdens een modeshow gedragen kunnen worden. Het mocht geen boeket zijn, maar een hoofddecoratie, lichaamsdecoratie of losse accessoire.

Selfies maken

De studenten gingen op het terrein van de Floriade aan de slag met de opdracht. Dit deden ze in The Green House. Toen de arrangementen klaar waren liepen de studenten over het terrein van de Floriade om hun werk aan bezoekers te laten zien. Karin Pullen, voorzitter van het College van Bestuur van Zone.college: ‘Wat een feest om onze studenten te ontmoeten op de Floriade. Ik ben onder de indruk van hun vakmanschap en creativiteit. Ook de bezoekers van de Floriade waren vol lof over de fantastische creaties en vroegen spontaan om selfies met onze studenten. Een terecht compliment voor zowel onze studenten als onze collega’s!’

Bron en foto: Zone.college

guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
nimabi
4 maanden geleden

Thank you very much for sharing, I learned a lot from your article. Very cool. Thanks. nimabi