Vijfde uitreiking Dutch Wedding Awards

  Dinsdag 14 februari worden voor de vijfde maal de Dutch Wedding Awards uitgereikt. De Awards 2016/2017 worden uitgereikt tijdens een feestelijke gala-avond in de Midden Nederland Hallen in Barneveld.

  In de categorie bruiloftstylist/bloemist zijn genomineerd: Bloom Wedding in Tilburg, Don Florito in Amsterdam, Gift by Nature in Moordrecht en White Weddings in Blokker.

  Behalve dat op deze avond het verlossende woord valt voor alle genomineerden, is de Dutch Wedding Awards het grootste netwerkevent van de trouwbranche. Branchegenoten zijn deze vijfde editie van de vakprijs voor trouwspecialisten bij te wonen.

  Een tipje van de sluier

  De gala uitreiking op 14 februari wordt een avond vol entertainment en show. Zangeres en musicalactrice Mariska van Kolck is de leading lady. Verder zullen o.a. Opera Familia, Saxofonist Tomas Delfgaauw, DJ Randy en The new Gospel Sensation optreden. Trouwambtenaren Pauline Suidgeest en Rens Merkelbach presenteren de avond.

  Belangstellenden kunnen entreetickets kopen via dutchweddingawards.nl. Meer informatie over de ticketverkoop en het programma is tevens te lezen op de site.

  Bron en foto’s: Nederlandse TrouwBranche Organisatie