Vogue geeft Royal Wedding special uit

  Een paar dagen na het huwelijk van prins Harry en Meghan is de Vogue Royal Wedding special uitgebracht. Het magazine opent met zes pagina’s bloemenbruiloft-inspiratie in samenwerking met Mooiwatbloemendoen.nl.

  De special staat helemaal in het teken van trouwen. Samen met Mooiwatbloemendoen.nl geeft Vogue hiermee inspiratie voor een onvergetelijke bruiloft waarop bloemen meer dan een romantische bijrol spelen. Op Mooiwatbloemendoen.nl vindt de consument bovendien een vertaling van de Vogue-artikelen met extra fotomateriaal, dat niet te zien is in de special. Daarnaast is er een gloednieuw trouwdossier te vinden met de meest bijzondere (tafel)aankleding, frisse bruidsboeketten en leuke tips voor DIY-feestdecoraties met bloemen en planten. Uiteraard is er ook een bijbehorend pinterest-board Bruiloft voor nog meer bruiloftsinspiratie.

  Nu in de winkel

  De Vogue Royal Wedding special is vanaf 22 mei te koop in de winkel of op de website van Vogue voor € 14,99. De special wordt uitgegeven in een oplage van 40.000 stuks. De samenwerking met Vogue volgt op eerdere samenwerkingen tussen Mooiwatbloemendoen.nl en magazines als ELLE, Delicious en Harper’s Bazaar.

  Bron en foto’s: Mooiwatbloemendoen.nl

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties