Winnaars Gouden Bloembol 2018 bekend

  De winnaars van de Gouden Bloembol 2018 zijn bekend gemaakt. Deze award hebben zij gewonnen door mee te doen aan de bloembollencampagne Bulbs4Kids.

  Bulbs4Kids is een internationale campagne voor basisschoolkinderen om hen op een interactieve en spannende manier kennis te laten maken met bloembollen. Aan deelname was een foto- en videowedstrijd verbonden om het planten van bloembollen nog spannender te maken. Meer dan duizend foto’s en video’s waren ingezonden door klassen uit Nederland, Duitsland, Engeland en Canada.
  In Nederland won groep 4 van PC Basisschool Het Kompas uit Krimpen a/d IJssel. De winnende klassen ontvangen de bokaal De Gouden Bloembol Award 2018, een certificaat voor in de klas, een certificaat voor ieder kind om mee naar huis te nemen en een presentje.
  De inschrijving voor het nieuwe seizoen van Bulbs4Kids is geopend. Per basisschool is een bloembollenpakket beschikbaar, dat in het najaar wordt toegestuurd. Bulbs4Kids is een initiatief van iBulb, de promotieorganisatie voor de bloembollensector.

  Bron en foto’s: iBulb

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties