World of Flowers introduceert World of Trends

In het hart van de World of Flowers op de International Florist and Horticulture Trade Fair (IFTF) in Vijfhuizen komt ook een World of Trends. Voor de bezoekende bloemisten zijn hier trends en hun praktische toepassingen te zien.

De vierde editie van de World of Flowers op de IFTF zit boordevol wedstrijden, inspiratie, workshops en netwerkbijeenkomsten en vindt plaats van 8 tot en met 10 november in Vijfhuizen. De World of Flowers heeft als belangrijkste doel bloemisten van over de hele wereld te inspireren met de laatste innovaties en trends. In het hart van de World of Flowers is daarom de World of Trends opgenomen. Een compleet nieuwe wereld van trends, inspiratie en praktische toepassingen voor de bloemist.

Wim Hazelaar Trofee

De wedstrijd om de Wim Hazelaar Trofee wordt dit keer voor de tweede keer georganiseerd. Op de eerste twee dagen van de beurs gaan 12 internationale bloemisten de strijd aan voor de trofee. Zij gaan aan de slag met de beschikbare producten en de jury bepaalt op basis van zeven werkstukken op donderdagavond wie de opvolger van Karin Pasman wordt en de wisseltrofee mee naar huis mag nemen.

Bron en foto: Green Team Consultancy

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties