Yuverta nieuwe naam voor drie groenopleidingen

Vanaf het schooljaar 2021/2022 gaan Wellantcollege, Citaverde en Helicon samen verder onder de nieuwe naam Yuverta. Annemarie Moons, voorzitter van de raad van bestuur van de nieuwe organisatie: „Een nieuwe naam is meer dan een nieuw jasje. Het staat voor wie en wat we willen zijn: ‘Thuis in de toekomst’.”

Per 1 januari 2021 fuseerden Wellant College, Citaverde en Helicon voor mbo, vmbo en leven lang ontwikkelen. De drie groenopleidingen tellen samen 12.000 vmbo leerlingen, 8.800 mbo-studenten en 8.500 cursisten. Er zijn 53 locaties van de groenopleidingen in Nederland.

Van betekenis in blauw-groene domein
Moons ziet ‘Thuis in de toekomst’ als een belofte. „Op onze vakgebieden zijn we innovatief en ondernemend. We kijken en lopen vooruit, en zijn daarmee van betekenis in het blauw-groene domein. Dat doen we op een duurzame manier in samenwerking met het bedrijfsleven in de regio”.

Vanaf het schooljaar 2021-2022 prijkt de nieuwe naam op de gevels van de scholen. In de tussentijd zijn alle ontwikkelingen te volgen via het YouTubekanaal Yuverta TV.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties