De Boomkwekerij 17 juni Open Kwekerijdag in Boskoop

17 juni Open Kwekerijdag in Boskoop

0

Zaterdag 17 juni organiseert Greenport Boskoop voor de zesde keer de Open Kwekerijdag. Vijf kwekers stellen hun bedrijf open voor het publiek en tal van bedrijven uit de regio presenteren zich tijdens deze dag.

Aan het Rijneveld zijn M.C. Stolker, Vlasveld tuintechnieken, Plantentuin Esveld, Joh. Stolwijk & Zn en Nederhoff Plant zaterdag de bedrijven waar het allemaal gebeurt. Naast een bezoek en rondwandeling op de betreffende kwekerijen zijn er ook tal van andere activiteiten te doen. Zo worden er demonstraties gehouden, presenteren andere bedrijven zich op een bedrijvenmarkt en is er voor de kinderen de mogelijkheid om een boomkwekerijdiploma te halen.

Op de Sortimentstuin Harry van de Laar aan het Rijneveld is zaterdag 17 juni tevens een Bijenmarkt. Deze wordt georganiseerd door Imkervereniging Groene Hart in verband met hun 75-jarig jubileum.

De deelnemende bedrijven zijn van 10-17 uur te bezoeken. Bezoekers worden geadviseerd om op de fiets te komen, bezoekers met de auto krijgen ter plekke instructie waar zij kunnen parkeren.

Ketura Sikken
Ketura Sikken is sinds 2008 vakredacteur bij De Boomkwekerij. Zij schrijft voornamelijk over sortiment, gewasbescherming en duurzaamheid.

Reageer op dit artikel

avatar