Aanmelden voor GrootGroenPlus kan tot 1 juli

Bedrijven die willen deelnemen aan vakbeurs GrootGroenPlus kunnen nog tot 1 juli inschrijven. Vanwege corona kent de beurs een korte voorbereidingstijd en kan de organisatie vanaf 1 juli geen nieuwe inschrijvingen meer accepteren.

GrootGroenPlus meldt dat bij de overheid de signalen op groen staan om de organisatie van een fysieke beurs mogelijk te maken. En dat is volgens de beursorganisatie goed nieuws voor de boomkwekerijsector. ’Het is wat ons betreft hoog tijd om elkaar weer te ontmoeten en om het levende groen weer te zien, te voelen, te proeven en te ruiken’, aldus de beursorganisatie.

De vakbeurs heeft een Garantiefonds toegewezen gekregen, waardoor een groot deel van gemaakte kosten bij afgelasting vanwege corona kunnen worden vergoed en daarmee niet voor 100% worden gedragen door deelnemers.

Verder zegt de beursorganisatie flexibel te zijn: ze hoopt op verdere versoepeling van maatregelen, maar is ook voorbereid op aanscherping van regels.

Aanmelden tot 1 juli

GrootGroenPlus heeft door corona te maken met een korte voorbereidingsperiode. Er moet nog veel geregeld worden en volgens de organisatie is het extra belangrijk dat dit veilig en goed gebeurt. Ook moet de grootte van de accommodatie worden afgestemd op het aantal deelnemers. Inschrijving voor de vakbeurs kan om die reden tot 1 juli.

Vakbeurs GrootGroenPlus vindt plaats op 6,7 en 8 oktober in Zundert.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties