’Achterover leunen is niet aan de orde’

Stichting Belangenbehartiging Greenport Boskoop (SBGB) bestaat vijf jaar. „Er is nog veel te doen, maar het is ook goed om stil te staan bij wat al is bereikt”, zegt voorzitter Michiel Gerritsen in de jubileumuitgave van de stichting.

„Achteroverleunen is niet aan de orde’, zegt Gerritsen. Hij kijkt tevreden terug op vijf jaar SBGB en blikt ook vooruit.
Tevreden is hij onder andere over het feit dat in de afgelopen jaren zo’n 50 bedrijven in de regio Boskoop zijn geholpen bij verplaatsing of sanering. De modernisering van het teeltareaal zit daarmee flink in de lift.
Dat Boskoop weer een boomteeltopleiding heeft mag volgens de voorzitter zelfs worden gevierd.

Zorgen zijn er bij Gerritsen omtrent de beschikbaarheid van werknemers. Het huidige tekort staat groei van sommige bedrijven in de weg. Voor SBGB is dit een van de aandachtspunten waarmee zij in de komende periode aan de slag gaat.

Lees hier de jubileumuitgave van Stichting Belangenbehartiging Greenport Boskoop.

Meedenken met Greenport? 

De huidige Economische Strategische Visie van Greenport Boskoop dateert uit 2015 en wordt momenteel herzien. Betrokkenen die hierin willen meedenken – of hiervan op de hoogte willen worden gehouden – kunnen zich aanmelden via anja@greeninnovation.one.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties