ACM keurt overname DEEN door Albert Heijn, Vomar Voordeelmarkt en DekaMarkt goed

  De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft de verkoop van supermarktketen DEEN goedgekeurd. Van de 80 DEEN-winkels gaan 38 filialen naar Albert Heijn, 23 naar Vomar Voordeelmarkt en 19 naar DekaMarkt. Albert Heijn neemt ook het distributiecentrum in Hoorn en de bloemencentrale over. DekaMarkt neemt het distributiecentrum in Beverwijk en de warme keuken in Hoorn over. De vier partijen kunnen de transactie nu verder samen afronden.

  De vier partijen werken de details van de transactie verder uit waarna deze de komende maanden formeel kan worden afgerond. De ombouw van de betreffende DEEN-winkels start daarna.

  Marit van Egmond, algemeen directeur Albert Heijn: „Ik ben blij dat de ACM vandaag haar goedkeuring aan de transactie heeft verleend. Dit is een belangrijke stap in het proces om de transactie verder af te ronden. Met de overname van 38 DEEN-winkels, het distributiecentrum in Hoorn en de bloemencentrale geeft Albert Heijn verder invulling aan de ambitie er altijd en overal te zijn voor klanten. De afgelopen periode heb ik een groot aantal winkels van DEEN bezocht. Stuk voor stuk prachtige winkels met bevlogen medewerkers. Ik was ook onder de indruk van de bloemencentrale, die straks voor een mooie aanvulling op ons huidige aanbod zorgt. Ik kijk ernaar uit al onze nieuwe collega’s en klanten een warm welkom bij Albert Heijn te geven.”

  Het volledige bericht met reacties van de directie van Deen supermarkten, DekaMarkt en Vomar Voordeelmarkt vindt u hier.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties