Amazon.nl van start; ook boomkwekerijproducten te koop

Amazon.nl is vanaf 10 maart naar eigen zeggen een volwaardige webwinkel met een aanbod van zo’n 100 miljoen producten. Consumenten kunnen ook terecht voor boomkwekerijproducten en andere tuinplanten.

„Vandaag is slechts het begin van Amazon.nl”, aldus countrymanager Roeland Donker op de website van retailtrends.nl. „We gaan altijd voor de lange termijn en streven naar de beste klantervaring in Nederland. Duizenden Nederlandse verkopers hebben zich dinsdag aangesloten.”

Via amazon.nl kunnen consumenten terecht voor het aanbod van zo’n 100 miljoen producten. In vergelijking: bol.com biedt volgens retailtrends.nl zo’n 22 miljoen producten aan.

Voorheen via Amazon.de

Nederlandse consumenten konden al langere tijd terecht op de Duitse versie van Amazon, die sinds 2016 ook in het Nederlands beschikbaar was.

Volgens Donker kan elk productiebedrijf gebruikmaken van de online-marktplaats en service van Amazon. „Hoe groot of klein je kwekerij ook is, iedereen kan zijn producten online via Amazon verkopen. Dan hoef je niet zelf een website te creëren”, zei de manager anderhalf jaar geleden al tijdens een seminar.

Diverse boomkwekerijproducten te koop

Binnen de rubriek ’bloemen en planten’ zijn, naast diverse Chinese en andere buitenlandse aanbieders, onder andere deze aanbieders te zien:

JH Grünwaren GmbH & Co. KG

Groenkoper kan bijna niet!

Myplantshop-de

 

 

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties