Derde Holygreen Festival sluitstuk van beursweek Boskoop

Dit jaar wordt voor de derde maal het Holygreen Festival georganiseerd, aansluitend op vakbeurs Plantarium/Groen-Direkt. Vrijdag 23 augustus barst het feest los op het Industrieterrein van Hazersouwde-Dorp.

De organisatie is de hele week al druk bezig om het festival weer te voorzien van heel veel groen. Het festival opent om 16:00 uur haar deuren en trapt af met de Holy Battle, een wedstrijd waarvoor talenten zich konden aanmelden voor een plaats op het podium. Winnaars Ed Vos, Marijn de Jong en DJ Raymundo trappen af op de Mainstage en de Omloop in de Groene Kroeg.

Waterterras

Naast optredens kunnen bezoekers genieten van cocktails, graffiti leren spuiten en chillen op het waterterras. Vanuit de borrelkar worden verschillende speciaal bieren geschonken.

Met The Partysquad, Lady Bee, Dirrty Berry, Moombahteam, de Bijtels, Los Banderos en DJ Mivo in de line-up belooft het een zomers en vooral groen festival te worden. De laatste kaarten zijn te verkrijgen via de website van het festival.

Holygreen is het initiatief van een groep jongeren met wortels in de boomkwekerij die door het organiseren van een dansfestival een bijdrage willen leveren aan het imago van de sector en de groene producten die het voortbrengt.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties