Digitaal programma GrootGroenPlus krijgt vorm

Tijdens de digitale editie van GrootGroenPlus vinden 18 studiogesprekken plaats die live worden uitgezonden. Brexit, digitaal zakendoen en verkiezing van beste nieuwigheid staan op het voorlopige programma.

Op de eerste dag van de digitale editie van GrootGroenPlus (30 september) nemen nieuwigheden een prominente plaats in. Die dag is er live aandacht voor het tonen van nieuwigheden (10.25 uur), uitreiking van de medailles (10.30 uur) en de Road Show met een selectie van KVBC-keuringen van de afgelopen jaren (vanaf 13.45 uur). De KVBC-Awards worden om 15.00 uur uitgereikt.

GrootGroenPlus gaat van 30 september tot en met 2 oktober digitaal. Vanuit een studio in het CLTV-gebouw in Zundert vinden live-uitzendingen plaats. (beeld: GrootGroenPlus)

Over afsterven van bomen

Op de tweede dag (1 oktober) gaat vakredacteur Arno Engels van Hortipoint in op het recente afsterven van bomen, en de gevolgen hiervan op toepassing van autochtone bomen en exoten. Dit programma begint om 11.15 uur. Hortipoint is onder andere uitgeverij van vakblad De Boomkwekerij en Tuin en Landschap.

Op de derde dag (2 oktober) is er aandacht voor de gevolgen van de Brexit voor de boomkwekerij (15 uur).

Bekijk hier het voorlopige digitale programma van GrootGroenPlus.

De 18 studiogesprekken duren zo’n 15 minuten en zijn live via de site van GrootGroenPlus en de app te volgen.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties