Digitale urenregistratie biedt meer dan overzicht werktijden

Het bijhouden van de gewerkte uren van personeel is een belangrijk onderdeel van de bedrijfsadministratie. Om hierin makkelijker overzicht te houden, kunnen kwekers gebruik maken van digitale registratiesystemen.

Voor het maken van overzichten zijn meerdere systemen op de markt die zich specifiek richten op de boomkwekerij. Deze bieden alle de mogelijkheid om naast gewerkte uren ook ziekte en verlof te registreren, maar hebben elk ook hun eigen kenmerken.

Gezichtsherkenning

Zo is het in FaceClock mogelijk om (seizoens)medewerkers door middel van gezichtsherkenning in te laten klokken, kan in HortiTime het aantal gewerkte uren per perceel worden bijgehouden, en kan de software voor Agriware Time een groot deel van de bedrijfsprocessen digitaliseren. (zie tabel).

Benieuwd naar de verdere functies en mogelijkheden van de verschillende apps? En hun kenmerken, zoals welke aanvullende gegevens die aan gewerkte uren kunnen worden toegevoegd? Lees dit artikel nu in De Boomkwekerij 1 of in ons digitale magazine op digitaal.deboomkwekerij.nl.

Geen abonnement? Bekijk hier de mogelijkheden of bel 071-5659644.

Foto: Mprise Agriware

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties