De Boomkwekerij Nieuws Er gebeurde meer onder de rook van Plantarium

Er gebeurde meer onder de rook van Plantarium

0

In de volksmond heet het ’de week van Plantarium’, maar in de slipstream van deze beurs gebeurt er op handelsgebied nog veel meer. Diverse beurzen liften mee op bezoekers die toch al in het land of onderweg zijn.

Voor veel kwekers en inkopers was het vorige week puzzelen en keuzes maken. Er was qua beurzen dan ook volop keus.

Zo hield in Boskoop Plant Collect – net als vorig najaar – weer een fysieke najaarsbeurs. Traditioneel deed ook P. de Frankrijker in Boskoop dit.

Twee inkopers uit Noorwegen doen hun inkopen bij P. de Frankrijker.

In Limburg zetten Limburgse kwekers hun deuren open voor publiek, dit in combinatie met de huisbeurs van cash-and-carry Garden Plant in Venlo.
Arie Bouman Tuinplanten in Wijk en Aalburg pakte flink uit met haar najaarsbeurs en negen kwekers van Green Trading Zundert zetten hun deuren open voor met name inkopers.

Jelle Havermans (rechts) loopt bij Green Trading Zundert met klanten mee.
Eveneens bij Green Trading Zundert: Eric Deckers showt Rhodo’s van boomkwekerij P. Braspenning en Floribras.
Arie Bouman Tuinplanten pakte flink uit bij haar Najaarsbeurs.

Verder waren er beurzen bij Landgard, cash-and-carry Menkehorst en handelaar Go Green en Fleur in België. Voormalig Plantarium-deelnemer Gebr. van der Salm koos dit keer voor het houden van een huisbeurs.

In ons digitale magazine kon u vorige week al een verslag lezen over de Belgische beurs Florall in Waregem. In de papieren versie van De Boomkwekerij vindt u in komend nummer naast een verslag van Plantarium en Groen-Direkt ook een impressie van de beurzen van P. de Frankrijker, Arie Bouman Tuinplanten en Green Trading Zundert. Zo bent u toch een beetje op de hoogte, u kunt immers ook niet overal tegelijk zijn. Net als wij overigens. De Boomkwekerij 18 ligt 30 augustus bij abonnees op de mat.

Reageer op dit artikel

avatar