F.N. Kempen uitgeroepen tot beste stand Plantarium 2017

De stand van F.N. Kempen is uitgeroepen tot beste groene stand van Plantarium. Zowel op productkwaliteit, presentatie en sortiment kreeg de stand het maximale aantal punten. Duif International is uitgeroepen tot  beste stand bij de toeleveranciers.

De winnende stand van F.N Kempen is een gecombineerde stand met Hoogeveen Plants, die de tweede prijs won bij de groene standhouders. De stands hebben volgens de jury een uitzonderlijke goede presentatie die elkaar versterkt. Het eigentijdse sortiment is op een creatieve wijze gepresenteerd met een etiket met daarop het verhaal of de ‘story’ van het product. Doorslaggevende factor voor de winnaar is het sortiment dat volgens de jury net wat breder is. Overigens staan de producten van F.N. Kempen en Hoogeveen Plants gemengd gepresenteerd in de stand.

Duif International laat met haar stand een artistiek hoogstandje zien, meent de jury. De stand die onderdeel is van House of Inspiration, toont pot-plantcombinaties en de creatieve verwerking van producten.

 

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties