De Boomkwekerij Nieuws Greenspiration is thema van Plantarium

Greenspiration is thema van Plantarium

0

Greenspiration is het thema van Plantarium 2020. Nieuwigheden krijgen dit jaar naar verwachting een prominente plek op beurs.

Plantarium kiest voor Greenspiration als thema. De beurs ziet groen als antwoord op wereldproblemen en als bron van inspiratie voor professionals in de boomkwekerij.

Jan van Seventer, beursmanager Plantarium: „We willen nieuwigheden een prominentere plek op de beurs geven. Nieuwigheden zijn immers het goud van de branche. Daarbij willen we ons niet beperken tot nieuwigheden die nog niet in het handelsverkeer zijn geweest, maar dit uitbreiden met bijvoorbeeld recentere succesvolle introducties. Verder denken we eraan om op de beurs presentaties te geven en workshops of discussies te organiseren. Hierin willen we variëren om een afwisselend inhoudelijk programma te krijgen.”

Jan van Seventer volgde dit jaar Jos van Lint op als manager Plantarium.

In De Boomkwekerij 5 leest u een interview met de beursmanager Plantarium. Dit nummer ligt 28 februari bij abonnees op de mat. Of lees het interview in het digitale magazine (met inlog).

Ron Barendse
Ron Barendse is sinds 2009 vakredacteur bij De Boomkwekerij. Hij schrijft onder andere over markt & afzet en personeel & organisatie.

Reageer op dit artikel

avatar