Groen-Direkt: Najaar Showroom zónder Product Promotie Plein

De Najaarsbeurs Groen-Direkt krijgt als gevolg van de coronamaatregelen een ander uiterlijk. De beurs wordt omgedoopt tot Groen-Direkt Najaar Showroom. Klanten zijn op afspraak welkom en er wordt geen plek in geruimd voor kwekers op het Product Promotie Plein.

De Groen-Direkt Najaar Showroom wordt gehouden op maandag 24, dinsdag 25 en woensdag 26 augustus. Het Product Promotie Plein (PPP) ontbreekt dit keer. De beursorganisatie vindt het niet verantwoord om stands en standbemanning neer te zetten.
Door het ontbreken van het PPP is er ruimte voor zo’n 30% meer monsterpartijen. Daarnaast toont Groen-Direkt nieuwigheden en is er ruimte voor verkoopconcepten. Ook kunnen klanten terecht bij een kerstboompresentatie.

’We mogen voldoende klanten ontvangen’

„Wij zijn heel blij met de actieve houding waarmee de gemeente Alphen aan den Rijn zich voor de totstandkoming van de beurs heeft ingezet. Wij mogen, uiteraard onder strikte voorwaarden en volledig gereguleerd, voldoende klanten ontvangen. Tegelijkertijd moeten wij ook onze eigen afweging maken hoe om te gaan met de verantwoordelijkheden die dit met zich mee brengt. Onze uitgangspunten hierbij zijn de veiligheid en de gezondheid van zowel onze klanten als onze eigen medewerkers. Met de huidige opzet van de Najaar Showroom komen we aan die eisen tegemoet”, aldus de beursorganisatie.

Groen-Direkt krijgt tijdens haar Najaar Showroom geen Product Promotie Plein waar kwekers hun producten persoonlijk kunnen showen. (foto: Ron Barendse)

In De Boomkwekerij 13 leest u meer over de Najaar Showroom van Groen-Direkt. Op het moment dat dit blad naar de drukker ging was nog niet bekend dat Groen-Direkt géén Product Promotie Plein zou krijgen. Dit nummer ligt vanaf 19 juni bij abonnees op de mat. U kunt het artikel ook lezen (met inlog) in ons digitale magazine.

 

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties