GrootGroenPlus gekoppeld aan nieuwe voorjaarsbeurs

  Vakbeurs GrootGroenPlus wordt gekoppeld aan een nieuwe tweedaagse voorjaarsbeurs die voor het eerst begin 2018 wordt gehouden. De voorjaarsbeurs staat geheel in het teken van de verkoop. Deelnemers kunnen alleen inschrijven in combinatie met deelname aan de vakbeurs GrootGroenPlus in oktober 2018.

  Met deze voorjaarsbeurs hoopt GrootGroenPlus de regio Zundert nog beter te kunnen bedienen, meldt de Zundertse vakbeurs in een persverklaring. De Stichting European Plant Support (EPS), licentiehouder van GrootGroenPlus, zet zich al langere tijd in om de promotie van de boomkwekerijsector te koppelen. Daarover werden ook gesprekken gevoerd met verschillende voorjaarsbeurzen. „Vanuit de markt is het verzoek gekomen om ook een GrootGroenPlus in het voorjaar te organiseren. Omdat er al diverse voorjaarsbeurzen zijn, lijkt het de beurs niet wenselijk om een grootschalige voorjaarsbeurs te organiseren. Wel is bundeling van krachten wenselijk om elkaar te versterken. Een koppeling van de najaarsvakbeurs aan een voorjaarsbeurs maakt het aantrekkelijker en makkelijker om te adverteren en de buitenlandse inkoper te bereiken.”

  „Daarom is door het bestuur van de beurs besloten om in Zundert een voorjaarsbeurs aan de vakbeurs te koppelen. De voorjaarsbeurs wordt op dezelfde locatie gehouden als GrootGroenPlus, gebruikt hetzelfde netwerk, platform en dezelfde leveranciers. Wel is de voorjaarsbeurs volledig gericht op verkoop. Hiermee biedt GrootGroenPlus deelnemers in een simpele opstelling en met een laag budget toch een manier om in het voorjaar de verkoop te stimuleren en in het najaar de relaties te onderhouden.

  Editie 2017

  Ondertussen zijn de voorbereidingen voor de editie 2017 van de vakbeurs in volle gang. De beurs wordt op 4 oktober geopend door Gert Fortgens, directeur van Trompenburg Tuinen en Arboretum en betrokken bij Hortus Botanic Guardians.

  Deelnemers kunnen op 27 juni op een inloopdag kennis nemen van de indeling van de beurs en er terecht met vragen. De inloopdag is van 15 tot 21 uur op de beurslocatie bij CLTV aan de Molenstraat 155 in Zundert.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties