GrootGroenPlus is volgeboekt


GrootGroenPlus telt ruim 200 deelnemers en is daarmee volgeboekt. De inschrijving is gesloten, alleen op het buitenterrein is nog plek.

Nadat in juli de inschrijfperiode is afgelopen staat de teller op ruim 200 deelnemers voor de editie GrootGroenPlus 2021. Daarmee is de binnenruimte van de beurs volgeboekt. Op het voorterrein buiten is nog wel ruimte beschikbaar voor deelnemers die producten willen demonstreren of willen tentoonstellen. De laatste fysieke editie in 2019 telde 255 deelnemers.

Wijziging beursopzet

In 2020 ging de beurs vanwege corona fysiek niet door. Dit jaar zijn er vanwege corona enkele wijzigingen in de beursopzet. De blauwe route is wat ingekort en de rode en grijze route zijn verlengd. Alle routes worden eenrichtingsverkeer. Ook is er geen gesloten restaurant maar komt er buiten een overdekt foodplein. Verder is gekozen voor een hybride beursvorm waarbij een digitaal programma meedraait met de beursdagen en onder andere via de gratis beurs-app te volgen is. Zo kunnen deelnemers een YouTube-film invoegen en laten meedraaien op hun profielpagina.

Bezoekersregistratie vooraf is tijdens de komende editie verplicht. Er komen geen tijdsblokken maar bezoekers kiezen een dag waarop ze willen komen. GrootGroenPlus is aangemeld bij Testen voor Toegang, maar voor oktober geldt op dit moment dat bezoekers geen vaccinatiebewijs of negatieve test hoeven te laten zien. In de shuttlebusjes van en naar de beurs zijn mondkapjes verplicht.

GrootGroenPlus 2021 vindt plaats op 6, 7 en 8 oktober.

Voorjaarsbeurs

Voorbereidingen worden ook getroffen voor voorjaarsbeurs Groenbeurs Zundert. Deze wordt op 20 en 21 januari 2022 op dezelfde locatie gehouden als de najaarsbeurs, het CLTV-terrein te Zundert.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties