GrootGroenPlus tot en met 2020 honkvast

  Tot en met 2020 wordt de vakbeurs GrootGroenPlus op de huidige locatie in Zundert gehouden. In 2017 loopt de vijfjarige locatieovereenkomst met de CLTV Zundert af. Na overleg is besloten om die overeenkomst met drie jaar te verlengen.

  Met de verlenging komen er voor de vakbeurs meer mogelijkheden tot verdere aankleding van het complex. Een plan daartoe wordt nu met leveranciers besproken. Er  wordt bijvoorbeeld gedacht aan extra aandacht voor het levende groen.

  Daarnaast zijn er plannen voor het brengen van meer ‘leven’ in de centrale ruimtes van de beurs. Bijvoorbeeld door een barbier en een brocante zaak, maar ook in de vorm van een filmstudio en de beursbibliotheek.

  Koppeling met Varb

  Nieuw is dit jaar voor deelnemers dat het bedrijfsprofiel op de website van de beurs, gekoppeld kan gaan worden met de vernieuwde versie van Varb. Zodoende kunnen deelnemers  op de website van de vakbeurs niet alleen hun bedrijfsgegevens tonen, inclusief favorieten en foto’s, maar gedurende een half jaar ook hun actuele voorraad.

  GrootGroenPlus wordt dit jaar van 4 tot en met 6 oktober gehouden in Zundert.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties