GrootGroenPlus trekt iets minder maar wel erg tevreden bezoekers

  GrootGroenPlus 2018 wordt goed gewaardeerd door bezoekers en deelnemers. Dat meldt de beursorganisatie op basis van de eerste reacties op vakbeurs die van 3 tot 5 oktober in Zundert werd gehouden.

  Het bezoekersaantal liep met minder dan 4 procent terug. Exacte aantallen noemt het beursbestuur al enkele jaren niet meer omdat de kwaliteit van het bezoek belangrijker wordt gevonden. Wat die kwaliteit betreft zit het wel snor voor de editie van 2018, zowel voor de deelnemers als voor de bezoekers. Bezoekers geven de beurs gemiddeld een 8 als rapportcijfer en vinden bijvoorbeeld dat er alles te vinden is wat ze zoeken. En ook deelnemers zijn tevreden over tal van aspecten van de vakbeurs, meldt de organisatie. Waaronder het feit dat er bezoek komt dat zaken wil doen.

  Internationaal

  Inzet was dit jaar opnieuw om meer internationaal bezoek te trekken. Bezoekers kwamen uit 33 verschillende landen, waarbij volgens de organisatie opvalt dat er veel gasten uit Duitsland kwamen.

  Opvallend was deze editie ook het aantal jongeren dat de beurs bezocht. Zo deden veertien scholen de beurs aan. ook vanuit de internationale pers was er belangstelling voor wat de 270 deelnemers op de beurs lieten zien; er waren 37 journalisten uit alle windstreken op de vakbeurs.

   

   

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties