GrootGroenPlus wil fysieke beurs organiseren

’De sector heeft behoefte aan een daadwerkelijk fysieke beurs’, aldus GrootGroenPlus. Zij meldt dat zij zich hiervoor volledig wil inzetten, ondanks de onduidelijkheid die er nu nog bestaat over de mogelijkheden. De beursorganisatie heeft daartoe bij gemeente Zundert een principe-aanvraag gedaan voor een vergunning. Uitgangspunt is dat er plek is voor 175 standhouders tegen voorheen 250. Bezoekers zijn welkom op afspraak.

De beursorganisatie van GrootGroenPlus heeft op 19 juni een principe-aanvraag gedaan voor een vergunning bij de gemeente Zundert. Deze zou het mogelijk moeten maken om een fysieke beurs te organiseren volgens de richtlijnen van het RIVM.

Volgens de beursorganisatie zijn veel andere evenementen geannuleerd, verplaatst of gaan online door. Dit versterkt volgens hen de behoefte die de sector heeft aan een daadwerkelijk fysieke beurs. GrootGroenPlus zegt zich hiervoor volledig te willen inzetten.

Voorgaande jaren konden bezoekers de beurs vrij bezoeken. In de plannen voor GrootGroenPlus 2020 zijn bezoekers op afspraak welkom. (foto: Ron Barendse)
Gestart met voorbereidingen

Daarom wordt – ondanks de onduidelijkheid die er nu nog bestaat over de mogelijkheden – tóch gestart met de voorbereidingen voor de editie die gepland staat voor 30 september tot en met 2 oktober. Mocht deze datum niet haalbaar blijken, bijvoorbeeld door een verbod op vergunningsplichtige evenementen of een nieuwe golf van besmettingen, dan wordt de beurs niet verplaatst, maar gehouden van 6 tot en met 8 oktober 2021.

100 inschrijvingen

Volgens de beursorganisatie hebben 100 bedrijven zich ingeschreven voor de najaarsbeurs. De beurs biedt ruimte aan 175 deelnemers in plaats van de gebruikelijke 250. Dit omdat onder andere de 1,5 metermaatregel moet worden gehanteerd.

De beursorganisatie roept bedrijven op zich zo snel mogelijk te registreren. De aanmeldingen zijn belangrijk om tijdig te komen tot een aangepaste indeling en worden verwerkt op volgorde van binnenkomst.

Mocht GrootGroenPlus dit jaar niet doorgaan, dan blijft een boeking als standhouder staan voor de editie van 2021 en gedane betalingen doorschuiven.

Vakgenoten die de beurs willen bezoeken kunnen zich binnenkort online registreren voor toegang; dit jaar is het bezoek voorzien van tijdslot en veiligheidsinstructies. Op grootgroenplus.nl kunt u zich aanmelden als deelnemer of bezoeker en terecht voor meer informatie.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties