GrootGroenPlus zet voorjaarsbeurs voort

  GrootGroenPlus blijft in elk geval tot en met 2020 een voorjaarsbeurs organiseren. Dat maakt het beursbestuur bekend. In januari van dit jaar werd de eerste editie van de door GrootGroenPlus georganiseerde voorjaarsbeurs gehouden. Deelnemers en bezoekers waren enthousiast en tevreden, meldt de beurs. Daarom is besloten de voorjaarsbeurs voort te zetten en verder te ontwikkelen.

  Logo The Future = Green GrootGroenPlus 2018Daarnaast heeft het beursbestuur het thema voor de najaarseditie van 2018 vastgesteld: The Future = Green. De beurs wil daarmee uitstralen dat professionals in de branche allemaal een belangrijke rol spelen in die groene toekomst. De najaarseditie wordt van 3 tot en met 5 oktober gehouden in Zundert.

  Russen komen opnieuw

  GrootGroenPlus biedt bezoekers aan de najaarseditie arrangementen aan met daarin onder andere het verblijf en een bezoek aan de beurs en bedrijven. Voor 2018 komt in dat kader opnieuw een groep Russische boomkwekers naar Zundert; daaronder leden van dezelfde vereniging die ook in 2017 een bezoek aan de vakbeurs bracht. De desbetreffende vereniging is opgericht door particuliere boomkwekers en vertegenwoordigt 192 leden, afkomstig van 129 boomkwekerijen in 36 regio’s van de Russische federatie, de republiek van Belarus, Kazachstan en Oekraïne.

   

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties