Hoe veilig zijn data in Floriday?

  Zijn mijn data wel veilig op Floriday? Het is een veel gestelde vraag door kopers en kwekers aan Royal FloraHolland. Zij willen de garantie dat onbevoegden geen toegang hebben tot strikt vertrouwelijke informatie en dat de veiling er niets mee doet. De veiling heeft een informatiebeleid voor alle diensten van RFH. Ook dus voor Floriday. Ze liet dit toetsen door een externe auditor. 

  Tot voor kort vond veel van de bloemen- en plantenhandel tussen kweker en koper plaats. RFH kreeg bij de afrekening via de veiling alleen inzage in de transactie. Door de introductie van Floriday doen kwekers en kopers meer zaken via dit digitale platform.

  Foto Shutterstock

  Informatie over directe handel komt nu ook in dit platform terecht. Niet alleen de informatie die RFH voorheen onder ogen kreeg, maar ook strikt vertrouwelijke gegevens in contracten tussen kopers en kwekers. Het gaat dan bijvoorbeeld over afspraken voor volgend jaar en de consumentenprijzen op stickers. Het is informatie die RFH niet nodig heeft voor haar dienstverlening. Kopers en kwekers willen bovendien dat de veiling er geen inzage in heeft.

  RFH liet Floriday toetsen door een externe auditor. Hoe oordeelde de auditor over Floriday? Lees het volledige artikel alvast via mijnbloemisterij.nl in het digitale magazine van de Bloemisterij editie 38.

  Geen abonnement? Klik hier of bel 071 5659644.

  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  ali azam
  ali azam
  1 jaar geleden

  Kwekers denk goed na wat je gaat doen de komende dagen, blijf je lid van deze cooperatie, of kies je als ondernemer voor de vrije rol van aanvoerder en kun je zonder bvo boete ook meedoen aan directe handel met klanten en nieuwe initiatieven in de afzet van bloemen en planten, maak je keuze voor 1 oktober kenbaar bij RFH anders zit je weer een jaar vast. http://www.vanlidnaaraanvoerder.nl