De Boomkwekerij Nieuws Volop ideeën voor Greenport Boskoop

Volop ideeën voor Greenport Boskoop

0

Zo’n vijftig deelnemers kwamen af op een vervolgsessie die verdere input moet leveren voor toekomstige activiteiten van Greenport Boskoop. Nog dit jaar moet de nieuwe strategie er liggen. Aan aandachtspunten en ideeën blijkt geen gebrek te zijn.

De laatste Economische Strategische Visie voor Greenport Boskoop heeft een looptijd van vijf jaar en loopt tot 2020. Dit betekent dat tegen het einde van dit jaar veel projecten aflopen, mede omdat ook de subsidie voor die projecten stopt. Belangenbehartigers werken daarom hard om nog dit jaar te komen met een nieuwe strategie voor toekomstige activiteiten.

Zo zijn in de afgelopen maanden met 25 ondernemers uit de regio gesprekken gevoerd. Aan hen is gevraagd waar zij tegenaan lopen en wat Greenport Boskoop collectief zou kunnen oppakken. Uit deze gesprekken zijn een zestal clusters van onderwerpen gekomen die vervolgens door experts per thema zijn besproken en beoordeeld.

In De Boomkwekerrij 20 leest u meer over de onderwerpen die de revue passeerden. Maar u kunt het artikel ook nu al lezen in het digitale magazine van De Boomkwekerij.

Ron Barendse
Ron Barendse is sinds 2009 vakredacteur bij De Boomkwekerij. Hij schrijft onder andere over markt & afzet en personeel & organisatie.

Reageer op dit artikel

avatar