KVBC organiseert Spring Challenge

De Koninklijke Vereniging voor Boskoopse Culturen organiseert de Spring Challenge. Noviteiten kunnen worden aangemeld voor de keuring op 17 juni.

Naast de vertrouwde keuringen tijdens Plantarium en GrootGroenPlus heeft de KVBC de afgelopen drie jaar ook in juni nieuwigheden gekeurd. In 2018 en 2019 werd dit gedaan tijdens de nieuwighedenbeurs Garden Trials & Trade. In juni 2020, gebeurde dit onder de noemen KVBC Spring Challenge, toen door corona de evenementen werden afgelast. 

Om het moment niet te verliezen en ook in de toekomst de ruimte te houden voor het keuren van nieuwigheden in het (late) voorjaar, zal de KVBC ook in 2021 de KVBC Spring Challenge organiseren. 

De KVBC Spring Trials staan gepland op donderdag 17 juni 2021. Hoe een en ander er exact uit gaat zien is nu nog niet geheel duidelijk en ook over een locatie in Boskoop is de KVBC nog in gesprek. Zeker is wel dat er zowel vooraf als tijdens en na de prijsuitreiking aandacht van de (inter)nationale vakpers zal zijn. 

Er zijn op dit moment een aantal nieuwigheden aangemeld voor de KVBC Spring Challenge, maar tot en met zondag 6 juni kunnen nog nieuwigheden worden aangemeld, zodat de KVBC Spring Challenge met een mooi aantal nieuwigheden kan doorgaan. 

Planten kunnen online worden aanmeld voor de KVBC Spring Challenge 2021. 

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties