Nieuwe tulpen, begonia’s en petunia’s

  Kwekerscollectief Decorum introduceert drie nieuwe tulpen en drie nieuwe begonia’s en Hem Genetics brengt nieuwe petunia’s in pastelkleuren op de markt.

  De nieuwe tulpen van Borst Bloembollen, zijn Iceberg, Mothers Choice en Red Spirit. De dubbele Tulipa Iceberg is spierwit en is de opvolger van Northcap. De dubbele Mothers Choice heeft een zachtroze kleur en Red Spirit is een enkele tulp met een krachtig rode kleur.

  Tulipa Mothers Choice.
  Tulipa Iceberg.
  Tulipa Red Spirit.

  Petunia

  Hem Genetics heeft onlangs op de California Spring Trials in de Verenigde Staten de nieuwe series Petunia Limbo en Mambo Yellow Lime gepresenteerd. René Knijn: ‘Deze pastelmix maakt van deze petunia’s echte eyecatchers. Kenmerkend voor onze Limbo- en Mambo-serie is hun natuurlijke genetische compactheid in combinatie met grote bloemen en een hoge sierwaarde.’

  Op de Royal FloraHolland Spring Fair zijn de nieuwste begonia’s van J&P ten Have gepresenteerd. Deze nieuwe soorten, Lavina, Mistic Orange en Mistic Yellow zijn rijkbloeiend.

  Lavina

  Begonia Lavina heeft grote oranje bloemen en donkergroen blad. De plant is leverbaar in potmaat 13 cm en potmaat 14 cm in beperkte aantallen tot week 40.

  Begonia Lavina.

  Mistiq Orange

  Deze dubbelkleurige Begonia heeft een bijzondere kleurovergang, grote bloemen en donkergroen blad. De plant is binnenkort leverbaar in beperkte aantallen tot week 40.

  Begonia Mistic Orange.

  Mistiq Yellow

  Ook deze noviteit heeft grote bloemen en donkergroen blad. De plant is binnenkort leverbaar in beperkte aantallen tot week 40.

  Mistic Yellow.

  Bron en foto’s: Decorum en Hem Genetis

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties