Kwekerscafé over logistieke samenwerking in Boskoop

Studieclub Greenport Boskoop organiseert op 12 december een Kwekerscafé over logistiek, met als thema: Samenwerking is de sleutel tot succes.

Klanten willen op maat en snel bediend worden en dat vraagt wat van de hele keten. Boomkwekers moeten kunnen leveren, handel moet collecteren, transporteurs moeten ervoor zorgen dat alles zo snel mogelijk bij de klant is.

Tijdens het Kwekerscafé is er aandacht voor diverse projecten in de regio Boskoop om bovenstaande proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Samenwerking is hierin de sleutel tot succes.

Programma:

19.30 uur Inloop met koffie en thee

20.00 uur Welkom

20.15 uur Marije Verbakel-Verbeij, manager customer service bij Royal Lemkes vertelt vanuit de visie van Royal Lemkes hoe zij bezig zijn met Logistieke verbetering in samenwerking met leveranciers, transporteurs en klanten.

20.45 uur Jeffrey Houtman van Houtman Logistiek heeft een brede kijk op de transportmogelijkheden binnen de sierteeltsector. Met o.a. Een app ontzorgt hij zijn klanten bij hun transport.

Pauze

21.30 uur Michel Oldenburg, projectleider Greenflow Boskoop licht toe hoe het met het project GreenFlow loopt en hoe nu verder.

22.00 uur Afsluiting met hapje en drankje.

Extra informatie:

Gratis voor deelnemers SBGB

Geen lid maar wilt u deze avond meemaken? Neem contact op met Helma van der Louw via info@vanderlouw.info of 06-28454955.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties