De Boomkwekerij Nieuws Marcel van Tol voorzitter ledenraad Royal FloraHolland

Marcel van Tol voorzitter ledenraad Royal FloraHolland

0

De leden van de ledenraad van Royal FloraHolland hebben Marcel van Tol gekozen als voorzitter voor een termijn van drie jaar. Van Tol is mede-eigenaar van Firma M.Q. van Tol en kweekt zomerbloemen en trekheesters in de Rijn- en Veenstreek.

Op 17 en 18 januari 2019 is de nieuwgevormde ledenraad voor het eerst bij elkaar gekomen tijdens een tweedaagse sessie.Naast een persoonlijke kennismaking heeft de Ledenraad met elkaar gesproken over de invulling van haar taken, de indeling van haar commissies en op welke manieren de dialoog met de leden van de coöperatie gevoerd kan worden. Ook was er een kennismaking met de directie, Management Team (MT) en Raad van Commissarissen (RvC).

Van Tol maakte ook deel uit van de pilot ledenraad en was voorzitter van de FPC zomerbloemen. Als voorzitter van de ledenraad is hij eerste aanspreekpunt voor directie en RvC. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor een goede samenwerking binnen de Ledenraad en het functioneren van individuele leden en de Ledenraad als geheel.

Marcel van Tol: „Het is mijn overtuiging dat de leden en het bedrijf elkaar kunnen versterken in de ontwikkeling van onze coöperatie. Door elkaar als sparringpartners te zien en te vertrouwen is het mogelijk de marktplaats te blijven ontwikkelen, op zo’n manier dat deze voor zijn leden de beste prijs uit de markt kan halen. Mijn persoonlijke doelstelling is om de wisselwerking intern binnen Royal FloraHolland en in de coöperatie verder uit te bouwen. De basis hiervoor is openheid, transparantie en deskundigheid.”

Op donderdag 21 maart komt de ledenraad weer bijeen. Voor die tijd zullen de commissies van de Ledenraad hun eerste bijeenkomsten houden.

Reageer op dit artikel

avatar