Nieuwe Epipremnum en santini-chrysant

  De komende week komen een nieuwe Epipremnum en een nieuwe Chrysanthemum santini op de markt.

  Decorum en Kap Scindapsus presenteren de nieuwe Epipremnum HiColor. De noviteit is vergeleken met de bestaande Aureum compacter en heeft meer geelverkleuringen in het blad. De opvallende kleurschakeringen zorgen voor een warme en energieke uitstraling, aldus de kweker. De HiColor wordt geleverd in een 12 centimeterpot met een rank van zo’n 15 centimeter, die extra goed wordt beschermd. Binnen twee weken is de nieuwe Epipremnum leverbaar en verkrijgbaar in de Decorum-webshop.

  Santini Pixel Amor

  Pixel Amor is de naam van de nieuwste santini van Deliflor. De roze variant is een uitbreiding van de Pixel-familie. In juni 2020 introduceerde Deliflor reeds de witte Pixel Snowy die inmiddels vast onderdeel is van het Zentoo-assortiment. Zentoo start de aanvoer van Pixel Amor in week 3 met zo’n achtduizend stelen per week.

  Bloeiproef Deliflor

  Op woensdag 19, donderdag 20 en vrijdag 21 januari vinden bij Deliflor bloeiproeven plaats, waar de nieuwste veredelingsresultaten worden gepresenteerd en waar ook de nieuwe Pixel Amor te zien is. De bloeiproef is alleen op afspraak te bezoeken en met inachtneming van de coronamaatregelen die op dat moment gelden. Om bezoek zoveel mogelijk te kunnen spreiden, is besloten de bloeiproef over drie dagen te verdelen.

  Bron en foto’s: Decorum en Deliflor

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties