Werkgroep Toekomst Treeport Zundert houdt online-enquête

De Werkgroep Toekomst van Treeport Zundert werkt mee aan de eerste Landelijke Jongerendag Boomkwekerij op 26 augustus. Daarnaast peilen ze de interesse in regionale jongerenactiviteiten.

“Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst”, zegt Maarten Verdaasdonk, contactpersoon van de Werkgroep Toekomst. “Binnen de werkgroep waren we daarom al van plan om een jongerendag te organiseren, toen de Landelijke Jongerendag Boomkwekerij zich aandiende.

De eerste stap hierin is om te peilen wat de daadwerkelijke interesse van jongeren in gezamenlijke activiteiten is. Vandaar dat we de online-enquête zijn gestart. Jongeren kunnen daarin onder meer aangeven welke onderwerpen ze aan bod willen laten komen op een tuinmiddag of -avond, zoals mechanisatie, robotisering of gewasbescherming.

Daarnaast is de Landelijke Jongerendag Boomkwekerij natuurlijk ook een heel mooi podium om met elkaar in contact te komen. Als Treeport Zundert werken we daar graag mee door op 26 augustus gezamenlijk busvervoer naar Oene te organiseren.”

treeport-logo op plantenkar

Werkgroep Toekomst

De Werkgroep Toekomst ging in 2018 van start en is daarmee de jongste werkgroep van Treeport Zundert. De werkgroep bestaat uit jonge ondernemers en richt zich met name op het thema Toekomst. Hierbij kijken ze niet alleen vanuit het perspectief van jongeren, maar betrekken ze alle leeftijdsgroepen.

Meer informatie:

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties