Perfect Plant Deal verzendt twee miljoen planten per jaar

  Perfect Plant Deal is een fulfilmentbedrijf. De aantallen die door het warehouse gaan nemen jaarlijks toe en over een paar jaar wil Enya van Dijk een miljoen planten per jaar verzenden. Zij meent dat voor telers online verkoop lastig te organiseren is. „Het is topsport, want er moet elke dag gepresteerd worden.”

  ,,Consumenten kennen ons niet bij naam, maar de planten die zij bestellen gaan veelal door ons warehouse van 1.700 m2.” Aan het woord is Enya van Dijk, mede-eigenaar van Perfect Plant Deal.

  In 2008 geleden startte zij samen met haar partner Franck van Dijk dit bedrijf. In het eerste jaar gingen er zo’n 20 planten per week de deur uit. Nu verzenden we elke dag zo’n 10.000 planten naar consumenten in 14 verschillende landen. „We zitten nu in de positie dat we veel meer planten kunnen verkopen dan er beschikbaar zijn.” 

  Met name de online verkoop van planten aan consumenten (B2C) groeit hard. Diverse bedrijven spelen daarop in met een webshop of via dienstverlening. Perfect Plant Deal vertelt zijn volledige verhaal in de special ‘Diversiteit in Digitalisering’ in editie 18 van de Bloemisterij. Heb je een digitaal abonnement? Lees het artikel dan nu alvast in het digitale magazine.

  Geen abonnement? Bekijk hier de mogelijkheden of bel 071-5659644.

  Franck en Enya van Dijk van Perfect Plant Deal bij de inpaklijnen van het bedrijf in Bleiswijk
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties