De Boomkwekerij Markt Plantarium introduceert kwekersplein

Plantarium introduceert kwekersplein

0

Kwekers krijgen tijdens Plantarium 2017 een nieuwe mogelijkheid om hun producten bij afnemers onder de aandacht te brengen. De organisatie heeft hiervoor het kwekersplein in het leven geroepen.

Het kwekersplein is een initiatief van stichting Beurshal met ’Varb’ en de Stichting Vakbeurs voor de Boomkwekerij met ’Plantarium’. Beiden hebben als missie om de handel in sierteeltproducten te bevorderen.

De organisatie zegt dat het kwekersplein een mogelijkheid is voor kwekers om hun product op eenvoudige wijze te presenteren.

Het kwekersplein komt in de Greenparkhal, dit is de hal die de verbinding vormt tussen Plantarium en Groen-Direkt. Verder kunnen bezoekers op een centraal punt op het kwekersplein in Varb digitaal zoeken naar de producten.

„Met het nieuwe kwekersplein faciliteert Plantarium kwekers om hun najaarsaanbod fysiek te tonen. De samenwerking met Varb maakt het mogelijk om dit ook digitaal te doen”, aldus Linda Hoogendoorn-Veelenturf, directeur Stichting Beurshal.

Deelname aan het kwekersplein is mogelijk vanaf €600,-.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via info@plantarium.nl.

Ron Barendse
Ron Barendse is sinds 2009 vakredacteur bij De Boomkwekerij. Hij schrijft onder andere over markt & afzet en personeel & organisatie.