Prominente plek voor Road Show met noviteiten

De vakbeurs GrootGroenPlus gaat een Road Show met noviteiten een prominentere plek geven. Dat meldt de beursorganisatie.

De Zundertse beurs hecht veel waarde aan het sortiment boomkwekerijproducten en geeft daar uiting aan door het doorlopende thema My Favourite Plant maar ook door de presentatie van nieuwe en voormalige noviteiten. Afgelopen editie introduceerde de vakbeurs in samenwerking met de KVBC een Road Show met daarin een selectie van noviteiten uit veldkeuringen, tentoonstellingskeuringen en sterrenkeuringen.

De komende editie die wordt gehouden van 3 tot en met 5 oktober, keert de Road Show terug en krijgt verspreid over de beursvloer een prominente plek. Vorig jaar waren er 25 nieuwe planten te zien, komend jaar 28: corresponderend met het aantal edities van de beurs.

Net als vorig jaar kunnen bezoekers stemmen op hun favoriet in de Road Show. Vorig jaar won Hibiscus syriacus ‘JWNWOOD4’ (Pink Chiffon) (foto GrootGroenPlus.nl).

Binnenkort is informatie over de 28 uitgelichte planten ook te vinden op de beurs-app. De nieuwe versie van die app is nu al te vinden in de stores.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties