Russen komen weer naar GrootGroenPlus

  Net als vorig jaar gaan boomkwekers uit Rusland begin oktober hun licht opsteken op vakbeurs GrootGroenPlus en bedrijven in de regio Zundert.

  Het gaat weer om kwekers die lid zijn van de Russische boomkwekersvereniging APPM, maar nu betreft het een andere groep, zo meldt de organisatie van GrootGroenPlus.

  Naast de vakbeurs bezoeken de Russen dit jaar de volgende bedrijven: ESRI Potcultuur (Rijsbergen), Boomkwekerij De Raamberg (Zundert), Boomkwekerijen Zundert (Rijsbergen) en E. van Dijck (Zundert). Op één van deze locaties laat Schrauwen machines zien.

  Persexcursies voor buitenlandse bezoekers

  Daarmee wordt volgens de organisatie een nieuwe plus van GrootGroenPlus zichtbaar: openstellen van persexcursies voor buitenlandse bezoekers. Dezelfde bedrijven worden namelijk ook door de internationale vakpers bezocht.

  Op de beurs bezoeken de circa 30 vakjournalisten specifiek de stands van: VanDamme Sierplanten, Digiflor, Mabo Boomkwekerijen en Bunk Pflanzen.

  Het is wel een Russische kwekersvereniging, maar sommige leden komen ook uit Wit-Rusland, Kazachstan en Oekraïne. Vorig jaar presenteerden ze op GrootGroenPlus hun sector, en gaven ze aan waar hun interesses liggen in de Nederlandse sector.

   

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties