De Boomkwekerij ’Samenwerking Plantarium en Groen-Direkt is stap naar hoger niveau’

  ’Samenwerking Plantarium en Groen-Direkt is stap naar hoger niveau’

  0

  „Op een nieuwe locatie en in een andere setting zetten we als beurs de volgende stap naar een hoger niveau.” Met die woorden opende Jos van Lint namens de beursorganisatie woensdagmorgen Plantarium en Groen-Direkt.

  „Eén grote plantenshow waar zowel Plantarium als Groen-Direkt haar eigen identiteit heeft behouden”, aldus Van Lint. „Plantarium is altijd op zoek naar nieuwe connecties en onder de naam Ticket2Boskoop hebben we afgelopen jaren vorm gegeven aan de verbinding tussen Plantarium en Groen-Direkt. Nu zijn we er in geslaagd om de twee beurzen ook daadwerkelijk fysiek samen te brengen.”

  De beurs kent een gezamenlijke entree waarna mensen links of rechts kunnen kiezen voor een bezoek aan Groen-Direkt of Plantarium. Beide beurzen hebben bij de entree ook hun eigen registratiebalie. In dat opzicht zijn het dus nog twee beurzen onder één dak. De beurzen zijn tot en met vrijdag te bezoeken.

  Foto: Plantarium

  Ketura Sikken
  Ketura Sikken is sinds 2008 vakredacteur bij De Boomkwekerij. Zij schrijft voornamelijk over sortiment, gewasbescherming en duurzaamheid.

  Reageer op dit artikel

  avatar