Van der Starre introduceert Fleura Terrazza

„We richtten ons voorheen met name op planten voor de tuin. Met Fleura Terrazza hebben we een lijn ontwikkelt van klimplanten die met name geschikt zijn om als kant-en-klaar product op het terras te zetten”, zegt Arco Kruithof, accountmanager bij Van der Starre vlak voor de start van het evenement.

Van der Starre houdt 4 en 5 juli voor de eerste keer het Fleura Terrazza Event. Tijdens dit evenement komt het bedrijf – eveneens voor het eerst – met het concept Fleura Terrazza naar buiten. Hiermee brengt het bedrijf uit Boskoop een lijn van klimplanten op de markt die met name geschikt zijn om op het terras neer te zetten. „De planten van Fleura Terrazza bloeien rijk en zijn extra sterk. Veel traditionele soorten van bijvoorbeeld Clematis zijn namelijk minder geschikt om op het terras te zetten”, licht  Kruithof de ontwikkeling van de nieuwe lijn toe.

Van der Starre heeft met name exporteurs met haar eindklanten uitgenodigd om vandaag en morgen naar Boskoop te komen.

Het Fleura Terrazza Event wordt gehouden op 4 en 5 juli van 14.30 uur tot 17.30 uur aan de locatie van Van der Starre aan de Alfensvaart 7 in Boskoop.

 

 

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties