TCO-zorgen over facturen en personeel

Alle boomkwekers die lid zijn van Tree Centre Opheusden, maken zich zorgen over betalingen van facturen en beschikbaarheid van personeel zolang coronamaatregelen duren.

Dat schrijft de nieuwe voorzitter van TCO, Goos Cardol, in de Groen Gazet. Deze online-publicatie is opgezet in samenwerking met onder andere het Laanboompact, Rabobank West Betuwe en TCO.

TCO-bedrijven worden volgens Cardol verschillend geraakt door de coronacrisis. Uit een enquête onder de leden van de vereniging blijkt wel dat ’bij iedereen de zorg leeft of alle facturen betaald gaan worden door afnemers’. Daarnaast vragen leden zich af of, en hoe tijdelijk personeel beschikbaar is en/of blijft. Er zijn ook zorgen over de economie en markt.

’Elkaar bijstaan in moeilijke tijden’

In de Groen Gazet geven onder andere kwekers hun visie op ondernemen in crisistijd. ’Laten we in deze onzekere tijden wel naar elkaar blijven omzien’, schrijft Frans Moree, voormalig boegbeeld van de kwekers in regio Opheusden. ’Samenwerken betekent zeker ook elkaar bijstaan in moeilijke tijden.’

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties