Techniekdemonstraties keren terug op Plantarium

  Plantarium gaat bedrijven die technische innovaties willen laten zien op de beurs, ook de gelegenheid geven die te demonstreren. Dat gaat gebeuren bij Hebe Center Holland, het bedrijf dat grenst aan het terrein waar Plantarium en de najaarsbeurs van Groen-Direkt onder één dak huizen.

  Dat vertelde beursorganisator Jos van Lint tijdens een eerste informatiebijeenkomst over de nieuwe opzet van de beurs die dit jaar van 22 tot en met 24 augustus wordt gehouden. Tijdens deze bijeenkomst lichtten zowel Plantarium als Groen-Direkt toe waarom zij dit jaar onder één dak verder gaan en samen ‘het grootste tuinplantenevent in Nederland’ gaan vormen. De beide partijen blijven dat wel vanuit hun eigen identiteit en hun eigen doelstelling doen, vertelde Taaf Rosbergen van Groen-Direkt. „Samen gaan we het vak een enorme boost geven. Dit is een mooie stap naar de toekomst waarbij beide beurzen naast elkaar kunnen gedeien”, klonk het vol energie en zelfvertrouwen.

  Techniek

  Onder de vleugels van Plantarium worden techniek-deelnemers op de beursvloer gebundeld, legde Jos van Lint uit. Op dat terrein komt er een podium waar die deelnemers hun producten kort kunnen pitchen. Daarnaast zal er gelegenheid komen om techniek te demonstreren. Daarvoor is gesproken met ‘de buren van Groen-Direkt’ Hebe Center Holland en zijn er afspraken gemaakt dat die demonstraties op hun terrein mogen worden gedaan. Delphy zal een en ander in goede banen leiden.

   

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties