Trendz Najaar 2020 in Gorinchem is open

  De inkoopbeurs Trendz Najaar 2020 in Gorinchem is gisteren gewoon opengegaan. De extra maatregelen van de overheid hebben daar geen invloed op gehad. De beurs is vandaag en morgen nog te bezoeken.

  De organisatie laat weten te voldoen aan alle veiligheidseisen. ‘We hebben alle denkbare protocollen klaar staan die eveneens zijn beoordeeld door de lokale autoriteiten. Ook zij staan achter alle genomen maatregelen die ertoe bijdragen dat de beurs door kan gaan’, zegt Mascha de Bruin namens Trendz.

  Voor veel bezoekende retailers is Trendz hét inkoopmoment voor de komende maanden, waaronder ook de kerstperiode. Nieuw dit jaar is de Expo Flora netwerk area. Hier kunnen bezoekers en exposanten elkaar ontmoeten op anderhalve meter afstand in een sfeervolle omgeving.

  Masterclass

  Naast een ruim opgezette beursvloer met meer dan tachtig exposanten en deze netwerkarea, is er ook weer een aantrekkelijk sprekersprogramma met thema’s als duurzaam consumentengedrag, interieurtrends 2021 en een digitale masterclass afscheidsbloemen door Bloem&Blad en Van der Vijver Bloemengroothandel. Dit alles is ingericht op anderhalve meter. Het volledige sprekersprogramma is te vinden op de website van Trendz.

  Registreren

  Retailers die Trendz Najaar 2020 willen bezoeken dienen zich vooraf te registeren, registratie op het event zelf is niet langer mogelijk. Bezoekers kiezen hierbij voor een specifieke dag en tijdsperiode. Verder ontvangt iedere bezoeker bij binnenkomst een Smart Badge. Daarmee kan hij product- en bedrijfsinformatie opvragen door de readers op de stands van de deelnemers te scannen.

  Bron en foto: Trendz

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties