Twee nieuwe brancheopleidingen van start bij Zone.college

Zone.college Zwolle start komende maand met twee nieuwe, vakgerichte brancheopleidngen. De opleidingen Medewerker Boomkwekerij en Meewerkend Voorman Boomkwekerij richten zich op zij-instromers vanaf 21 jaar die weinig tot geen kennis hebben van de sector.

Beide opleidingen duren veertig dagdelen die over één jaar worden verspreid. Onderwerpen die hierin worden behandeld zijn onder meer ‘Kennismaking met de sector’, ‘Teeltvoorbereiding’, ‘Gewasverzorging’, ‘Rooien en verwerken’ en ‘Onderhoud, registratie en verantwoording’. Deze onderwerpen zijn ook apart te volgen, waarvoor bij succesvolle afronding deelcertificaten worden uitgereikt.

De opleiding Meewerkend Voorman Boomkwekerij besteed naast de onderwerpen die in beide opleidingen aan bod komen, ook aandacht aan aardigheden als inplannen van werkzaamheden, toezien op de uitvoering hiervan en coördinerende vaardigheden.

Open dag voor belangstellenden

De opleidingen worden verzorgd door Zone.college in samenwerking met Talentboom en diverse andere partijen. De geplande startdatum van de eerste module, ‘Kennismaken met de sector’, is gepland op 14 december. Op 26 november houdt Zone.college een open dag voor geïnteresseerden in deze opleidingen. Aanmelden voor deze dag kan via de website van Zone.college.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties