Vakbeurs GrootGroenPlus: ’Beursdata vallen ná 1 september’

Bestuur en organisatie van GrootGroenPlus kijken vooruit naar de beurs die gehouden wordt van 30 september tot en met 2 oktober 2020. Gezien de huidige maatregelen en het reeds opgestelde protocol voor beurzen, zou het gaan om veilige data. Toch moet de mogelijkheid worden opengehouden dat de beurs vanwege de coronacrisis niet kan doorgaan.

Omdat het nog niet helemaal duidelijk is wat er na 1 september gaat gebeuren, is het niet 100% zeker dat GrootGroenPlus 2020 kan doorgaan. Doorschuiven naar een latere datum in het jaar is geen optie.

Als blijkt dat de beurs niet op de geplande data kan doorgaan, dan wordt deze doorgeschoven naar 2021. De eerste donderdag van oktober zal zoals gebruikelijk worden aangehouden: de beurs wordt dan gehouden van 6 tot en met 8 oktober 2021.

De voorbereidingen voor de editie van dit jaar worden voortgezet. Deelnemers kunnen volgens de organisatie gerust hun standplaats voor dit jaar boeken. Mocht de beurs niet doorgaan, dan blijft een boeking staan voor de editie van 2021 en zal dit jaar geen facturering plaatsvinden.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties